Beveiliging en privacy

Wij nemen veiligheid en privacy zeer serieus en hebben een tal van maatregelen genomen om de privacy zo goed mogelijk te waarborgen en informatie te beveiligen.

Bewerkersovereenkomst

De bewerkersovereenkomst is verplicht wanneer persoonsgegevens van een ander worden verwerkt. Er is al snel sprake van het verwerken van persoonsgegevens, het inzien van gegevens van een externe helpdesk is bijvoorbeeld al verwerking. Indien er sprake is van verwerking kunnen organisaties desgewenst gebruik maken van de verwerkingsovereenkomst van Exocortex, deze voldoet aan alle wettelijke eisen.

Beveiling "Custom integration" data uitwisseling

Indien er data wordt uitgewisseld tussen Exocortex en een externe applicatie maken we gebruik van een SSH tunnel. Een SSH tunnel bestaat uit een versleutelde tunnel gemaakt door een SSH-protocol verbinding. Op deze manier wordt op een veilige manier bestanden uitgewisseld tussen een FTP server en een klant, zelfs wanneer het FTP-protocol zelf niet beveiligd is.

Voor het uitwisselen van data tussen gebruiker en onze website/applicatie maken we gebruik van een beveiligde verbinding, het SSL protocol. Dit betekend dat de data die wordt uitgewisseld versleuteld is en voor buitenstaanders niet te ontcijferen is. De bezoeker kan aan het groene slotje in de browserbalk zien dat informatie beveiligd wordt uitgewisseld.

Laat ons via onderstaande button weten of we je ergens mee kunnen helpen, bijvoorbeeld meer informatie of een demo

Adresgegevens

Exocortex

Zwiepseweg 4

7244AK Barchem

Tel:088-134 7300

Mail: info@exocortex.nl


JOIN OUR NEWSLETTER

Blijf op de hoogte van de laatste trends, blogs, rapportages, etc. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.